S.D.C. SAN ADRIÁN VETERANOS 3-4 CAFETERIA PASARELA C.F. VETERANOS

San Adrián de Cobres: Marcos, Cancelas, Tito, Milo, Ares, Jesus, Javi, Rodri, Foji, Luis e Juan

Suplentes: Bel, Pepe, Richi, De la Campa, Veras e Abel.

Xogador destacado: Rodri.

Comentario:

A pesar de que o planeamento de hoxe podia contentar aos seareiros, hoxe non se encontrou a fórmula. A primeira aproximación chegou de Foji, onde demostrou que o equipo contrario contaba cun bo porteiro. Minutos máis tarde, Tito, o intentaría de novo.

Os locais xeneraban fútbol, pero iso tamén levou a que deixaran espazos e así, Cafetería Pasarela aproveitar un deses espazos para deixar o esférico no fondo da rede.

Nunha gran xogada de Foji, chegaría a ocasión de empatar o partido pero o seu tiro vai por encima do travesaño. Aos poucos minutos, Foji foi obxecto dun claro penalty que Javi non transformou en gol.

As xogadas sucedíanse por ambas bandas, pero sen finalizacións. Un fútbol bonito e con dominio do San Adrián.

O empate chegaba nunha xogada a balón parado, ao borde da área. Rodri pasa a Juan e este envía o balón ao fondo da rede, cun disparo por toda escuadra.

Chegando ao minuto 42, sería outra vez, o Cafetería Pasarela quen aproveitaba a súa oportunidade transformando o marcador nun 1-2.

Final dun primeiro tempo moi serio do San Adrián e non estaban finos no día de hoxe cara a gol.

Tras o paso por vestiarios, o San Adrián seguía levando o peso do partido. Sería Juan quen erraría cara a gol tras precipitar o seu tiro. Agora sería Luis o que falla un gol cantado tras o centro de Juan. Minutos máis tarde, outra xogada parecida a anterior,pero esta vez, Foji sería o que centraría.

Xogada polémica, que protestaban os locais, por un agarron dentro da área a Foji e que o árbitro erraría na súa decisión.

No minuto 29, serían os visitantes os que, nun fallo defensivo,opreveitan para subir ao marcador o  1-3.

O San Adrián o intentaba, e así chegou o gol nunha xogada entre Bel e Foji. Foji pase por banda a Bel, este ao centrar corta a defensa coa mán e o árbitro pita penalty. Juan transforma no 2-3.

Minutos máis tarde, Rodri puña aos seareiros en pé despois de que o seu zapatazo se incrustara nas redes da portería visitante. Asi conseguíase o empate pero a alegría na casa do pobre, dura moi pouco. Xa que os visitantes adiantabanse minutos máis tarde despois dun erro da defensa e que aproveitan para deixar o balón no fondo da rede.

Un esforzo valente pero en van. Chegou o 90 e con éste o silbatazo final.